Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 15:30

Στ. Γιαννακίδης: Οι νέοι άνθρωποι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

Γράφτηκε από την
Στ. Γιαννακίδης: Οι νέοι άνθρωποι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

«Οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας», επισημαίνει ο 33χρονος υφυπουργός Οικονομίας, Στάθης Γιαννακίδης, σχολιάζοντας την ένταξη στο κυβερνητικό σχήμα νέων ηλικιακά μελών, όπως του ιδίου και της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Όπως σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, «ιδιαίτερα για τη χάραξη της επόμενης μέρας στη μεταμνημονιακή περίοδο οφείλουμε να λειτουργήσουμε συντεταγμένα και πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης να οικοδομήσουμε το δικό μας μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας».

Σχολιάζοντας τα πολιτικά ανοίγματα που επιχειρήθηκαν μέσω του ανασχηματισμού, ο κ. Γιαννακίδης τονίζει ότι «η διαχωριστική γραμμή που υπάρχει είναι ποιοι θέλουν να εργαστούν προκειμένου να περάσουμε στη νέα περίοδο και ποιοι θέλουν να γυρίσουμε στις πρακτικές του παρελθόντος».

Ο νέος υφυπουργός Οικονομίας εκτιμά ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει μάχη ώστε με το θετικό οικονομική κλίμα «να δει η κοινωνική πλειοψηφία τη διαφορά στην τσέπη της».

Παράλληλα, ασκεί κριτική στη ΝΔ για την αντιπολιτευτική τακτική της, λέγοντας ότι «οι κραυγές και η ακροδεξιά ρητορική της είναι αποτέλεσμα του στρατηγικού αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί, έχοντας εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στην αποτυχία του προγράμματος για να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση». 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER