Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 16:00

Αλ. Φλαμπουράρης: Στόχος μας η συγκρότηση Αριστερού-Δημοκρατικού-Προοδευτικού Μετώπου από κόμματα και δυνάμεις

Γράφτηκε από την
Αλ. Φλαμπουράρης: Στόχος μας η συγκρότηση Αριστερού-Δημοκρατικού-Προοδευτικού Μετώπου από κόμματα και δυνάμεις

«Είμαστε η κύρια δύναμη, αλλά όχι η μόνη, που οφείλει να ασκεί μαχητικά τον αντιπολιτευτικό της ρόλο στη Βουλή και στην κοινωνία», τονίζει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή».

Ο Αλ. Φλαμπουράρης επισημαίνει επίσης, για να πετύχει η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κόμματος και εγγραφής νέων μελών, πρέπει:

«Να αναγνωριστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η μεγάλη συμβολή των Δημοκρατικών και Προοδευτικών πολιτών - πέρα των Αριστερών ριζοσπαστών - στην καθιέρωσή μας ως ο βασικός ανταγωνιστικός πόλος απέναντι σε αυτόν της Δεξιάς-Ακροδεξιάς.

Να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι έχουμε συναίσθηση πως δεν είμαστε οι αποκλειστικοί ιδιοκτήτες, ούτε καν ιδιοκτήτες αυτού του Δημοκρατικού - Προοδευτικού - Αριστερού πόλου, αλλά ένα μέρος του - καθοριστικό βέβαια - που πρέπει να επιβεβαιώνεται συνεχώς από τη δράση μας.

Να επιδιώκεται οι εγγραφές των νέων μελών να γίνονται χωρίς φραγμούς, περιορισμούς και «πιστοποιητικά».

Να επιδιώκεται η επαφή με τους ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν στους ίδιους κοινωνικούς χώρους (τόπους κατοικίας, χώρους δουλειάς, σπουδών, ελεύθερου χρόνου)...».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER