Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 13:00

Δ. Κουτσούμπας: Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η λύση στην µιζέρια που εισπράττουµε στην εκπαίδευση

Γράφτηκε από την
Δ. Κουτσούμπας: Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η λύση στην µιζέρια που εισπράττουµε στην εκπαίδευση

«Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και καλή επιτυχία στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, για να μπορούν ελεύθερα να δημιουργούν» εύχεται ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Είμαστε δίπλα στους γονείς, παρόντες στη μάχη για να πάρουν τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερα μορφωτικά εφόδια. Θέλουμε να τα δούμε να προοδεύουν, να χαίρονται τη ζωή. Είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς που τιμούν το λειτούργημα τους, που βλέπουν στις παιδικές και νεανικές ψυχές τη δυνατότητα για μια καλύτερη ανθρωπότητα και εργάζονται γι' αυτό, κόντρα στις αντιξοότητες» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

Κάνει λόγο για «αδιέξοδα που βιώνει η λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της», τονίζει ότι «υπάρχει λύση και η πρόταση του ΚΚΕ απαντάει οριστικά σ' αυτά τα προβλήµατα» και εξηγεί: «λύνει την αντίθεση ανάμεσα στις σύγχρονες δυνατότητες της εποχής µας και τη µιζέρια που εισπράττουμε στην εκπαίδευση, γιατί βάζει τέλος στην κοινωνία της εκμετάλλευσης και μια µόρφωση που καταντά εμπόρευμα και κοιτάει τους γονείς στην τσέπη. Ο δρόμος για το σήμερα και το αύριο υπάρχει, είναι ο δρόμος του συλλογικού αγώνα για να κατακτήσουμε όλα όσα µας ανήκουν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER