Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 15:40

Κώστας Καραμανλής: Προτεραιότητα η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες

Γράφτηκε από την
Κώστας Καραμανλής: Προτεραιότητα η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες

Στην ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους πολίτες που αποτελεί και βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Σαν παράδειγμα τής μέχρι τώρα λειτουργίας του υπουργείου έφερε την αντιμετώπιση από τη "μπαχαλοποίηση που επικρατούσε στην έκδοση αδειών οδήγησης μέχρι την απαράδεκτη κατάσταση που έχουμε στη Θεσσαλονίκη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς".

"Οι στόχοι όμως έχουν μικρή σημασία αν δεν υπηρετούμε συγκεκριμένες αρχές", είπε ο Κώστας Καραμανλής και πρόσθεσε ότι "εμείς δεσμευόμαστε απέναντι στη νέα γενιά για αξιοκρατία, διαφάνεια, ποιότητα, ανοικτό μυαλό με άνοιγμα στη καινοτομία και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα...Βλέπουμε ότι οι νέοι γυρνάνε την πλάτη στους πολιτικούς και στην πολιτική. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο στις μέρες μας να κερδίσεις και να πείσεις τους νέους ανθρώπους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει συστηματική προσπάθεια για να έχει ουσιαστική σχέση η πολιτική με την νέα γενιά και είναι μία σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια". Κλείνοντας είπε προς το νεανικό κοινό της αίθουσας ότι "Εσείς πρέπει να διαδραματίσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική...Οι ονεδίτες είσαστε οι πρεσβευτές της νέας γενιάς στην πολιτική".

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER