Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 15:50

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος

Γράφτηκε από την
Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος, αμφισβητώντας ανοιχτά τη Φώφη Γεννηματά.

«Πάνω από 2.000 υπογραφές σε πέντε μέρες. Περισσότερες υπογραφές από τον κόσμο που κινητοποιήσατε. Περισσότερες υπογραφές από τον κόσμο που απαρτίζει το σώμα. Σας φέρνω 2.000 φωνές που λένε "φτάνει πια". Θέλουμε ένα συνέδριο τακτικό, δημοκρατικό, ανοικτό, αληθινό, που θα μιλήσει για Δημοκρατία, για όραμα, για το πώς θα πορευτούμε από εδώ και πέρα», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σημειώνοντας ότι «μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ».

«Αν θέλουμε να κλείσουμε το χάσμα χρειάζεται να αλλάξουμε ηγεσία. Όχι για να υπηρετήσουμε προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά για να υπηρετήσουμε συλλογικές ανάγκες. Ηγεσία με αυτοπεποίθηση όπως αυτή που αξίζει σε έναν λαό περήφανο, ανοιχτή σε διαφορετικές απόψεις, που συνθέτει και δεν διχάζει. Ακόμα και όταν ακούγονται διαφορετικές φωνές. Που αντιλαμβάνεται την πολιτική αντιπαράθεση ως οξυγόνο. Και τη δημοκρατία ως μόνο πολιτικό εργαλείο σεβασμού και κύρους. Εργαλείο ελευθερίας. Δεν έχουμε τέτοια ηγεσία σήμερα», υπογράμμισε ο Παύλος Γερουλάνος, στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Ό,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα, θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER