Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 12:37

Ελληνική Λύση: «Επικοινωνιακό πυροτέχνημα» η συμφωνία για τον αγωγό EastMed

Γράφτηκε από την
Ελληνική Λύση: «Επικοινωνιακό πυροτέχνημα» η συμφωνία για τον αγωγό EastMed

«Όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλούσε για αυτά που συμβαίνουν σήμερα, το 2007 η Νέα Δημοκρατία δεν άκουγε, ενώ τώρα πραγματοποιεί μία φιέστα, στην οποία μας λένε από πού θα ξεκινήσει ο αγωγός, αλλά δεν μας λένε πού θα καταλήξει.

Ενώ η συμμετοχή της Ιταλίας στην συμφωνία κρίνεται απαραίτητη, αφού εκεί θα καταλήξει ο αγωγός,η γειτονική χώρα μάς "στέλνει" μόνο "ευχολόγια" για την επιτυχία του έργου, δίχως όμως να βρίσκεται κάποιος αντιπρόσωπός της σήμερα στην Ελλάδα», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για τον αγωγό EastMed.

Στην ανακοίνωση προστίθενται και τα εξής: «Δηλαδή υπογράφεται η έναρξη του έργου, χωρίς να ξέρουμε την κατάληξη αυτού. Χωρίς, δηλαδή, την Ιταλία! Την ίδια ώρα, η συμμετοχή της Αιγύπτου -που είναι η μισή αρχή του έργου- γίνεται έντονα αντιληπτό πως δεν υπάρχει Καλές οι φιέστες, αλλά κάποιοι πρέπει να βάλουν ένα τέλος στα "επικοινωνιακά πυροτεχνήματα" της Νέας Δημοκρατίας και να κάνουν πραγματικό έργο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER