Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 11:20

Πάνος Καμμένος: Πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου και τα άλλαξα όλα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Πάνος Καμμένος: Πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου και τα άλλαξα όλα (Βίντεο)

Για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, την μικρή περιπέτεια στην υγεία του αλλά και για την περίοδο πίεσης που πέρασε κατά την διάρκεια της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και την θητεία του στο υπουργείο Άμυνας, μίλησε ο Πάνος Καμμένος.

«Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα», είπε ο πρώην υπουργός σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πώς πλέον τον μπερδεύουν στον δρόμο με τον «δίδυμο αδερφό μου».

Στη συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Πάνος Καμμένος μίλησε για το χειρουργείο που έκανε στο στομάχι και το οποίο τον βοήθησε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. «7,5 χρόνια υπουργός και ιδίως στο υπουργείο Άμυνας τα τελευταία 4,5 χρόνια αλλά και στην κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια δύσκολη περίοδο, που μόνο τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένειά σου βέβαια». Ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά γι αυτή την περίοδο της ζωής του «με σκάσανε».

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε και για τον τρόπο που γνώρισε την γυναίκα του. «Με την Έλενα γνωριστήκαμε στη δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας και η Έλενα τότε συνήγορος πολιτικής αγωγής».

«Τότε την ερωτεύτηκα και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της γιατί είναι μαχήτρια. Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Αγάπησε τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο, περισσότερο από παιδιά της. Κάναμε στην αρχή να βγούμε τρία χρόνια. Ήταν εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μου στάθηκε και μου στέκεται παραπάνω από ότι μια σύζυγος και μια σύντροφος. Πραγματικά κρατήσαμε μια οικογένεια με πέντε παιδιά, που είναι το στηριγμά μου» τόνισε.

«Αυτή τη στιγμή ήθελα να βγάλω από το στόχαστρο την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα είναι πρωτοφανής να γίνονται επιθέσεις στα παιδιά, όπου πολιτικού κι αν είναι, ή στη σύζυγο. Και η Έλενα δέχθηκε επιθέσεις και τα παιδιά μου, αλλά και η γυναίκα του Πρωθυπουργού και η γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές οι επιθέσεις είναι ανοίκειες. Αυτό πρέπει να λήξει άμεσα» συμπλήρωσε.

Πηγή: ethnos


NEWSLETTER