Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 20:53

Μάξιμος Σαράφης: Μυστήριο με την ταυτότητά του - Καταθέτει με αλλοιωμένη φωνή

Γράφτηκε από την
Μάξιμος Σαράφης: Μυστήριο με την ταυτότητά του - Καταθέτει με αλλοιωμένη φωνή

Σύμφωνα με τη δικαστική συντάκτρια Σοφία Φασουλάκη ο προστατευόμενος μάρτυρας «μπορεί να είναι άντρας, μπορεί να είναι γυναίκα».

Από τις πέντε το απόγευμα της Δευτέρας καταθέτει σε δωμάτιο του ογδόου ορόφου της ΓΑΔΑ, που ανοίγει με ειδικό κωδικό, ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης». Τα μέλη της προανακριτικής βρίσκονται στον 14ο όροφο απ' όπου και θα του θέσουν τις ερωτήσεις τους. Ο «Μάξιμος Σαράφης» θα απαντάει ηχητικά και με αλλοιωμένη φωνή. Οι πληροφορίες λένε ότι η κατάθεσή του θα έχει μεγάλη διάρκεια και όπως όλα δείχνουν η κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση» δεν θα γίνει σήμερα.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV η δικαστική συντάκτρια Σοφία Φασουλάκη ο προστατευόμενος μάρτυρας «μπορεί να είναι άντρας, μπορεί να είναι γυναίκα». Σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε το κατώφλι της αστυνομικής διεύθυνσης στις 3 το μεσημέρι και συνοδευόταν από τον αστυνομικό που τον έχει «αναλάβει». Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι τα μέλη της προανακριτικής δεν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER