Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 11:10

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν ευσταθούν οι καταγγελίες Καλογρίτσα, τότε ο Παππάς πρέπει να του κάνει μήνυση

Γράφτηκε από την
Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν ευσταθούν οι καταγγελίες Καλογρίτσα, τότε ο Παππάς πρέπει να του κάνει μήνυση

Ξεκάθαρος με το θέμα που προέκυψε με τις καταγγελίες Καλογρίτσα για το Νίκο Παππά εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι σε περίπτωση που δεν ευσταθούν τα λεγόμενα του κ. Καλογρίτσα, τότε ο κ. Παππάς θα πρέπει να του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Ο ένας δρόμος είναι να κάνει αμέσως μήνυση στον κ. Καλογρίτσα, καθώς αυτό είναι μια συκοφαντία εναντίον του και τότε ο κ. Καλογρίτσας οφείλει να παρουσιάσει τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχει για να αποδείξεις τους ισχυρισμούς του. Ή εάν ο κ. Παππάς δεν πάει στα δικαστήρια τον κ. Καλογρίτσα οφείλει αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει. Διότι αν δεν τον αποπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ πια υπάρχει αυτή καταγγελία στο δικαστήριο σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται αυτού του τύπου τις πρακτικές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο κ. Τσίπρας τώρα που τα έμαθε οφείλει να μην κρύβεται και να πάρει αποφάσεις. Αν και είναι αστείο να πιστέψουμε ότι ο κ. Παππάς τα έκανε χωρίς να τα ξέρει (ο Τσίπρας)», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «στημένο» τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η υπόθεση του κ. Καλογρίτσα δεν είναι μόνο πολιτικής φύσεως ζήτημα, αλλά και νομικής φύσεως.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER