Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 17:50

Παρέμβαση Μητσοτάκη στους πολίτες το πρωί της Τετάρτης για τον κορονοϊό

Γράφτηκε από την
Παρέμβαση Μητσοτάκη στους πολίτες το πρωί της Τετάρτης για τον κορονοϊό

Ο πρωθυπουργός θα μαγνητοσκοπήσει το μήνυμά του αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τον Βασίλη Κικίλια, τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί το πρωί της Τετάρτης στους πολίτες, με τηλεοπτικό μήνυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιούσε σήμερα Τρίτη την παρέμβασή του, ωστόσο αποφασίστηκε να το αναβάλει για την Τετάρτη, καθώς σήμερα θα γίνει, στις 18:00, η κοινή ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μαγνητοσκοπήσει το μήνυμα αμέσως μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό. Πηγές από το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως αυτό δεν θα υπέχει τον χαρακτήρα διαγγέλματος, αλλά, όπως προαναφέρθηκε, παρέμβασης, αναφορικά με την πορεία εξέλιξης της πανδημίας στη χώρα μας.

Στο μεταξύ, τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα τη Χάλκη πρόκειται να επισκεφτεί στις 6 Αυγούστου ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στο μνημόσυνο του αείμνηστου καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού και στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας του νησιού. Το ταξίδι του στη Χάλκη, αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους το βράδυ της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, πλησιάζοντας τον πρωθυπουργό οι δημοσιογράφοι, τον ρώτησαν, εάν λόγω των εξελίξεων θα μπορέσουν να πάνε φέτος διακοπές.

«Βεβαίως να πάτε διακοπές. Ακόμα και στο Καστελόριζο» , είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος πρόσθεσε: «Κι εγώ θα πάω. Στις 6 Αυγούστου, θα είμαι στη Χάλκη για τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας». Είναι προφανές, πως ο πρωθυπουργός θέλει να αποδείξει πως δεν τίθεται κανένα θέμα ασφάλειας στα νησιά μας, όπως τονίζουν πηγές του πολιτικού ρεπορτάζ.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER