Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 18:34

Χαρδαλιάς: Παράταση έως τις 31 Αυγούστου του ορίου των 100 ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις

Γράφτηκε από την
Χαρδαλιάς: Παράταση έως τις 31 Αυγούστου του ορίου των 100 ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων μετά την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες.

Μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (04/08) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την πορεία του Covid-19 στη χώρα.

Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου το όριο των 100 ατόμων σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες, τόσο κατά την τέλεση του μυστηρίου όσο και στις μετέπειτα εκδηλώσεις.

Απαγορεύεται, επίσης, από την Τετάρτη (05/08) η διέλευση από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς από τις 23:00 έως τις 07:00 προκειμένου να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των εισερχόμενων ατόμων ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει εκεί μόνιμο κλιμάκιο του στρατού και του ΕΟΔΥ. Από τις 16 Αυγούστου όποιος εισέρχεται από την Αλβανία θα πρέπει να ακολουθεί 7ήμερη κατ' οίκον απομόνωση. Ανακοινώθηκε, επίσης, η εντατικοποίηση των ελέγχων σε βιομηχανίες τροφίμων.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER