Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 16:54

Σαμαράς για Χρυσή Αυγή: Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας

Γράφτηκε από την
Σαμαράς για Χρυσή Αυγή: Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας

"Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ώρες φοβερά δύσκολες, πως πάρθηκε η απόφαση και πως ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι δικαστές και στελέχη απ' όλες τις παρατάξεις, πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή. Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές αλλά και απέραντη υποκρισία».

Την ιστορική απόφαση για καταδίκη της Χρυσής Αυγής σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας» λέει ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στην απόφαση.

«Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ώρες φοβερά δύσκολες, πως πάρθηκε η απόφαση και πως ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι δικαστές και στελέχη απ’ όλες τις παρατάξεις, πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή. Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές αλλά και απέραντη υποκρισία. Κι ασφαλώς θα θυμάμαι πάντα την αγωνία μου μήπως οι θυσίες του ελληνικού λαού τότε, πάνε χαμένες μέσα σε ένα όργιο βίας» συμπληρώνει.

«Κι ας σκεφθούν ορισμένοι πώς εμείς αισθανθήκαμε βλέποντάς τους να αθροίζουν τις ψήφους τους με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Κι όχι μόνο μια φορά. Πολύ απλά λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον» καταλήγει.

Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας. Εγω δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ώρες φοβερά δύσκολες, πως πάρθηκε η απόφαση και πως ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι δικαστές και στελέχη απ όλες τις παρατάξεις , πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή. Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές αλλά και απέραντη υποκρισία. Κι ασφαλώς θα θυμάμαι πάντα την αγωνία μου μήπως οι θυσίες του ελληνικού λαού τότε, πάνε χαμένες μέσα σε ένα όργιο βίας.

»Κι ας σκεφθούν ορισμένοι πως εμείς αισθανθήκαμε βλέποντάς τους να αθροίζουν τις ψήφους τους με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Κι όχι μόνο μια φορά. Πολύ απλά λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον».

Πηγή: in.gr


NEWSLETTER