Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 21:09

Η Κωνσταντοπούλου καθυστερεί την συνεδρίαση των επιτροπών για τη συμφωνία

Γράφτηκε από την
Η Κωνσταντοπούλου καθυστερεί την συνεδρίαση των επιτροπών για τη συμφωνία

Απάντηση στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία και προβάλει ενστάσεις σε ότι αφορά το χρόνο σύγκλησης των επιτροπών, μεταθέτοντας έτσι τη διαδικασία για την Πέμπτη το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η κα. Κωνσταντοπούλου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και του ανέφερε πως την Τετάρτη θα συνέρθει το προεδρείο της Βουλής προκειμένου να αποφασίσει επί της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί. Ως εκ τούτου η σύγκληση των επιτροπών της βουλής για το θέμα δεν μπορεί, σύμφωνα με την ΠτΒ, παρά να γίνει την Πέμπτη το πρωί και να "πιέσει" ενδεχομένως αργά το βράδυ της Πέμπτης την Ολομέλεια για την ψήφιση της συμφωνίας.

Θυμίζουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε επιστολή στην κα. Κωνσταντοπούλου με την οποία της ζητούσε την έναρξη των εργασιών της Βουλής και συγκεκριμένα ανέφερε πως επιθυμούσε τη συνεδρίαση των Επιτροπών την Τετάρτη, έτσι ώστε να συνέλθει και η Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας δήλωνε: "Η πρόθεση μου, ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογημένες αντιδράσεις για το πιεστικό χρονοδιάγραμμα, είναι να κατατεθεί σήμερα το σχετικό νομοσχέδιο για να διανεμηθεί εγκαίρως στους Βουλευτές. Στη συνέχεια μπορούν να συνεδριάσουν οι αρμόδιες Επιτροπές την Τετάρτη 12 Αυγούστου και η διαδικασία να ολοκληρωθεί με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Πέμπτη 13 Αυγούστου".

ΠΗΓΗ: news247.gr


NEWSLETTER