Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 22:15

Στ. Θεοδωράκης: "Το Ποτάμι να είναι ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης"

Γράφτηκε από την
Στ. Θεοδωράκης: "Το Ποτάμι να είναι ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης"

«Το Ποτάμι είναι η μηχανή της μεταρρύθμισης. Αποτελεσματική κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το Ποτάμι. Ο εκλογικός μας στόχος είναι το Ποτάμι να είναι ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης» δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής του συνέντευξης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέτοντας ξεκάθαρα τον εκλογικό στόχο του Κινήματος.

Ο κ. Θεοδωράκης συμπλήρωσε ότι δεν αισθάνεται άνετα σε κανένα σενάριο συνεργασίας, είτε με τη ΝΔ είτε με το ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ως υπεύθυνο για την κατεδάφιση της χώρας. «Ήταν πολύ λιγότερος των προσδοκιών του κόσμου», είπε ενώ αναφέρθηκε και τον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας: «Ο κ. Μεϊμαράκης είναι ευθύς, αλλά δεν ξεχνώ ότι ήταν βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ και έπαιρνε αποφάσεις».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε ότι η κατάσταση της χώρας οφείλεται και στον κ. Τσίπρα και στη ΝΔ. «Η κρίση που βιώνουμε σήμερα είναι δική τους. Είναι του παλιού πολιτικού συστήματος. H λύση όμως είναι δική μας», υπογράμμισε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER