Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 16:15

Μεϊμαράκης: «Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές»

Γράφτηκε από την
Μεϊμαράκης: «Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές»

Με πρώτο σταθμό τη Νεάπολη Λασιθίου ξεκίνησε την Τρίτη τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Νωρίς το μεσημέρι, ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στη Νεάπολη όπου τον υποδέχθηκαν κάτοικοι της περιοχής με τους οποίους συνομίλησε, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου και στα γραφεία της Περιφέρειας.

Εκεί είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη, δημάρχους και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τονίζοντας πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για τη ΝΔ.

Επίσης συναντήθηκε και με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, οι οποίοι του παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του νομού της ελλείψεις σε υποδομές στην υγεία, επίσης αναφέρθηκαν στα θέματα της ανεργίας του τουρισμού κ.ά.

Κατά τη συζήτηση που είχε ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι «θα πρέπει να χτίσουμε εμπιστοσύνη για να λύσουμε τα προβλήματα και παράλληλα θα πρέπει να βρούμε μια βασική κατεύθυνση προκειμένου να συνεννοούμαστε». Ακόμη χαρακτήρισε την επόμενη πενταετία πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας.

Επεσήμανε ότι οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντικές καθώς «δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές».

Κατά την περιοδεία του ο κ. Μειμαράκης ζήτησε ακόμη να δώσουν οι πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ψήφο διαμαρτυρίας ή ψήφο τιμωρίας η οποία κόστισε στον τόπο περίπου 90 δισ. ευρώ.

Αφού κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ανακόπτει την «πορεία που είχαμε χαράξει» και οδηγεί τη χώρα σε εκλογές πρόσθεσε ότι «οι εκλογές αυτές θέλαμε να μας δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξαμε τα επιχειρήματα μας και οι πολίτες να προβληματιστούν και να πάνε στην κάλπη έχοντας κρίνοντας τα πεπρωμένα του 7μήνου της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου».

Πηγή: tanea.gr


NEWSLETTER