Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 17:53

Μπουτάρης κατά Χρυσής Αυγής: Είναι καρκίνωμα, θα δείξουν αν ανήκουν στην κοινωνία ή στο ζωικό βασίλειο

Γράφτηκε από την
Μπουτάρης κατά Χρυσής Αυγής: Είναι καρκίνωμα, θα δείξουν αν ανήκουν στην κοινωνία ή στο ζωικό βασίλειο

"Ο χαρακτηρισμός ότι η Χρυσή Αυγή είναι καρκίνωμα για την ελληνική κοινωνία πρέπει να υπάρχει. Με τη συμπεριφορά τους θα δείξουν, εάν είναι μέρος της κοινωνίας ή μέρος του ζωικού βασιλείου" δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι, στο δημαρχείο ενόψει των εθνικών εκλογών, παρουσία εκπροσώπων όλων των κομμάτων.Στη σύσκεψη συζητήθηκε η κατανομή και ο τρόπος χρήσης των συνολικά 384 ελεύθερων χώρων που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Η πρόταση του προέδρου, Παναγιώτη Αβραμόπουλου, να διατεθεί το 50% των στεγάστρων διπλής όψεως στα κόμματα που ήδη εκπροσωπούνται στη Βουλή και το άλλο 50% στα νεοεισερχόμενα δεν έγινε ομοφώνως δεκτή και το θέμα θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πέραν, όμως, από τα στέγαστρα διπλής όψεως και εάν θα διατεθεί χώρος στη Χρυσή Αυγή, ο δήμαρχος στάθηκε στα μπάνερς και τις αφίσες που θα γεμίσουν την πόλη και απείλησε τα κόμματα με πρόστιμα.

"Τα ίδια συνεργεία που θα ανεβάσουν τα μπάνερ και τις αφίσες, να αναλάβουν και την ευθύνη να τα κατεβάσουν. Θα βάζουμε πρόστιμα, εάν υπάρχουν αναρτημένα μετά τη λήξη των εκδηλώσεων. Γιατί και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου θα πέφτουν πρόστιμα" είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Μπουτάρης ξεκαθάρισε πως δεν θα δοθεί σε κανένα κόμμα ή συνδυασμό η Πλατεία Αριστοτέλους και ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας για προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Όσον αφορά τον τηλεοπτικό χρόνο στα δημοτικά μέσα, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, οι εκπρόσωποι των κομμάτων ζήτησαν ομόφωνα να μην προσκαλείτε στέλεχος της Χρυσής Αυγής στα πάνελ των συζητήσεων, πρόταση που επίσης θα απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο.

Πηγή: topontiki.gr


NEWSLETTER