Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 16:24

Μεϊμαράκης: Η υπόθεση Φλαμπουράρη είναι η λίστα Λαγκάρντ του Τσίπρα

Γράφτηκε από την
Μεϊμαράκης: Η υπόθεση Φλαμπουράρη είναι η λίστα Λαγκάρντ του Τσίπρα

«Είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει τους πολίτες. Ο κ. Τσίπρας έχει την δικιά του λίστα Λαγκάρντ πλέον» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.


«Ο κ. Τσίπρας έχει την δικιά του λίστα Λαγκάρντ πλέον» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην υπόθεση του πρώην υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη που απέκρυψε ότι ήταν μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας η οποία παραλλήλως έπαιρνε δημόσια έργα το διάστημα που ήταν υπουργός Επικρατείας!

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση του Αλέκου Φλαμπουράρη, στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη: «Δεν θέλω να δηλητηριάσω την προεκλογική περίοδο. Είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει τους πολίτες. Ο κ. Τσίπρας έχει την δικιά του λίστα Λαγκάρντ πλέον».

Το ζήτημα με τον κ. Φλαμπουράρη δεν είναι ότι ήταν μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας. Το μείζον πολιτικό πρόβλημα είναι ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης παρέμενε μέτοχος στην κατασκευαστική εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ» κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αντιβαίνει τις προβλέψεις του Συντάγματος και την ισχύουσα νομοθεσία για το ασυμβίβαστο σχετικά με τα καθήκοντα των μελών της κυβέρνησης.

«Δεν μπορεί να βγάζει αφίσες με τη λίστα Λαγκάρντ ενώ είναι γνωστό ότι δεν είμαι μέσα» συνέχισε σε υψηλούς τόνους για το ίδιο θέμα ο κ. Μεϊμαράκης λέγοντας για τον πρώην πρωθυπουργό ότι «έχει πάθει μετάλλαξη και ειδικά την τελευταία εβδομάδα με σποτάκια δηλητηριάζει την ζωή του τόπου».

«Δεν συνάδει με την αριστερή ηθική ούτε με την εικόνα Τσίπρα που είχα στο μυαλό μου. Τι θέλει να του πω: να η δική σου λίστα Λαγκάρντ και να βαλω μεσα τον Κατρούγκαλο και τον Φλαμπουράρη; Πέντε μέρες μένουν, ας κρατηθεί» κατέληξε για το θέμα στη συνέντευξή του στο newsit ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER