Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 18:29

Τσίπρας: Αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα-Κλειδί το ποσοστό που θα λάβουμε

Γράφτηκε από την
Τσίπρας: Αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα-Κλειδί το ποσοστό που θα λάβουμε

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο δίκτυο Sky Italia, επισημαίνοντας ότι το μεγάλο διακύβευμα είναι το ποσοστό που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτό θα καθορίσει το αν θα υπάρξει αυτοδυναμία ή αν θα απαιτηθούν συνεργασίες.

 

"Oλοκληρώσαμε μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και μετά την χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι κάτι για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο δίκτυο Sky Italia.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Όλα θα εξαρτηθούν από το ποσοστό που θα λάβουμε αύριο, αν θα είμαστε κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία και αυτό θα εξαρτηθεί από τα κόμματα τα οποία θα μπούνε στην βουλή με τα οποία θα μπορούμε να συνεργασθούμε. Αυτό είναι το κύριο θέμα».

Ο Αλέξης Τσίπρας, όταν πληροφορήθηκε ότι ο δημοσιογράφος που του έθετε τις ερωτήσεις, ήταν Ιταλός, πρόσθεσε:

«Αν έθετα υποψηφιότητα στις ιταλικές εκλογές μπορεί να πετύχαινα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, εύχομαι ότι καλύτερο στους Ιταλούς συντρόφους μου. Έχουμε ένα κοινό μέλλον για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε, αυτό είναι το μήνυμα».

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER