Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 20:16

Τσίπρας: "Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία"

Γράφτηκε από την
Τσίπρας: "Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία"

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης θα τεθούν στην τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των Θεσμών.

Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου είχε αμέσως μετά την αποχώρησή του από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

O Αλέξης Τσίπρας μιλώντας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση προχωρά υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της τόσο απέναντι στους εταίρους όσο όμως και απέναντι στον ελληνικό λαό, καθότι η βασική δέσμευση βάσει της οποίας λάβαμε εκ νέου τη λαϊκή εντολή ήταν η προστασία των αδυνάτων και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

‘Όπως τηρήσαμε την υπόσχεσή μας για τη Δραπετσώνα, όπως νομοθετήσαμε κόντρα στα συμφέροντα για τις άδειες στα ΜΜΕ, έτσι θα προστατεύσουμε και την πρώτη κατοικία των αδυνάτων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των Θεσμών σχετικά με τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης.

ΠΗΓΗ: news247.gr


NEWSLETTER