Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 16:14

ΑΝΕΛ:«Ο τραγικός κ. Σαμαράς προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»

Γράφτηκε από την
ΑΝΕΛ:«Ο τραγικός κ. Σαμαράς προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»

«Είναι οφθαλμοφανής η απέλπιδα προσπάθεια του τέως πρωθυπουργού κ. Σαμαρά να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, έξι μήνες μετά την εκδίωξή του, η οποία είχε τη σφραγίδα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και αποτυπώθηκε στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Απαντώντας σε άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο liberal.gr, με το οποίο υπερασπίζεται την πολιτική του και παράλληλα επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι δεν προωθεί τις μεταρρυθμίσεις.

«Ο τραγικός κ. Σαμαράς επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μέσω ενός καταιγισμού συνεντεύξεων και άρθρων το τελευταίο διάστημα, όπου παραθέτει χωρίς αντίλογο κραυγαλέα ψέματα προκειμένου να …«δικαιώσει», μόνος αυτός, τις επιλογές της αλήστου μνήμης κυβέρνησής του, ασκώντας παράλληλα κριτική στην τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη.

«Είναι όντως εντυπωσιακό και άκρως προκλητικό ότι σε άρθρο του, που "φιλοξενείται" σε ιστοσελίδα πολύ στενού επί χρόνια συνεργάτη του, λέει ανενδοίαστα τόσα "χοντρά" ψέματα. Το πιο κραυγαλέο ψέμα είναι ότι η κυβέρνησή του είχε καταφέρει να μειώσει τα ελλείμματα κι είχε προχωρήσει σε μείωση φόρων! Εκπληκτικό! Πως και δεν το είχε αντιληφθεί ο ελληνικός λαός; Είναι επίσης θλιβερό ότι επιχειρεί να υποστηρίξει εκ των υστέρων το PSI, που υλοποίησε ο συνεταίρος του κ. Βενιζέλος, με το οποίο δόθηκε η χαριστική βολή στα ασφαλιστικά ταμεία, στα νοσοκομεία, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και στους μικροομολογιούχους» αναφέρει στην συνέχεια η κ. Χρυσοβελώνη.

Καταλήγει υποστηρίζοντάς ότι: «Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε όλο αυτό ως θέατρο του παραλόγου, αλλά οι επιδόσεις του τέως πρωθυπουργού στην τέχνη της υποκριτικής είναι επιεικώς τραγικές και θλιβερές. Και βέβαια, όσο και αν δεν το έχει αποδεχθεί, ο ελληνικός λαός τον έθεσε μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER