Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 17:00

Στ. Θεοδωράκης: "Θλιβερή η επέτειος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ"

Γράφτηκε από την
Στ. Θεοδωράκης: "Θλιβερή η επέτειος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ"

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποτιμά τον ένα χρόνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι η διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προκαλεί θλίψη.

 

Με τίτλο «Θλιβερό χαρτομάνι», ο επικεφαλής του ποταμιού υποστηρίζει: «Οι θλιβερές αφίσες του κ. Τσίπρα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας κάνουν την επέτειο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακόμη πιο θλιβερή. «Αποτύχαμε σε όλα αλλά θα κάνουμε μια φιέστα. Να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας, να νιώσουμε σημαντικοί γιατί στους δρόμους όλοι μας φωνάζουν πως τους προδώσαμε».

Σε άλλο σημείο ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει: «Δεν ξέρω αν στο Ταε Κβον Ντο ο κ. Τσίπρας θα βρει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για τα μεγάλα ψέματά του. Δεν ξέρω αν στην εξέδρα ανέβει ξανά ο Καμμένος να σφιχταγκαλιαστούν. Δεν ξέρω αν θα φωνάξουν πάλι ότι το 2016 θα καταπλήξουν τον κόσμο (και η βλακεία εκτός από την επιτυχία προκαλεί πολλές φορές κατάπληξη). Δεν ξέρω αν θα κάνουν διαγωνισμό για το μεγαλύτερο λάθος τους - «λιάζονται και εξαφανίζονται» ή «τι έγινε και αν κλείσουν οι τράπεζες»; Δεν ξέρω καν ποιοι θα εμφανιστούν στο στάδιο (πάντως και μόνο οι 1901 μετακλητοί που διόρισαν να πάνε, οι εξέδρες θα γεμίσουν). Δεν ξέρω αν θα τον προλογίσει ο "τζούνιορ Τσίπρας" της νεολαίας με ένα νέο ραπ που θα συνδέει το ΕΑΜ με τους φραπέδες και τα δημόσια ταμεία. Δεν ξέρω αν θα λείπει από την επέτειο ο Νικολόπουλος που το 15 μετά από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή φιλιόταν ζεστά με τον Παππά και τον Σκουρλέτη. Δεν ξέρω… Δεν ξέρω αν έχουν τσίπα».

Καταλήγει τονίζοντας ότι «το μόνο που ξέρω είναι ότι φέτος ένα χρόνο από τότε που "η ελπίδα έρχεται" όλα μοιάζουν θλιβερά. Ακόμη και το θράσος τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER