Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 19:25

Τόσκας: "Ψεύδεται η Φώφη, 22 αστυνομικοί φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ"

Γράφτηκε από την
Τόσκας: "Ψεύδεται η Φώφη, 22 αστυνομικοί φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ"

Ανακοίνωση απάντηση στις δηλώσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, για την επίθεση με μολότοφ χτες το βράδυ στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σημειώνεται ότι η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, τον οποίο κάλεσε να παραιτηθεί και τονίζει ότι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δεν φρουρούνται, παρά τις καταγγελίες του κόμματος προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου παρατίθενται τα μέτρα αστυνομικής προστασίας των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και αναφέρεται ότι η κ. Γεννηματά «προφανώς ψεύδεται».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σχετικά με την χθεσινή δήλωση της προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Φώφης Γεννηματά, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ διατίθενται καθημερινά πέντε (5) ένστολοι αστυνομικοί για την 24ωρη φρούρηση του εξωτερικού χώρου του κτιρίου. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαθέσει ακόμη δεκαεπτά (17) αστυνομικούς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία για τον τρόπο που κατανέμονται για την ασφάλεια των γραφείων του.

Παράλληλα πεζές και εποχούμενες περιπολίες αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής επιτηρούν την ευρύτερη περιοχή, ενώ χθες κατά τη διάρκεια του περιστατικού σε βάρος των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προστάτευσαν τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη και τον οδήγησαν σε ασφαλή χώρο. Επίσης, όταν οι υπηρεσιακές συνθήκες το επιτρέπουν, διατίθεται για την ασφάλεια του κτιρίου και διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ).

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η κα Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας τα παραπάνω, προφανώς ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μένουν χωρίς αστυνομική προστασία ή όπως ισχυρίστηκε στον Πρωθυπουργό, ότι διαθέτουμε έναν (1) μόνο αστυνομικό.

Θα ήταν προτιμότερο, αντί να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ψευδή πραγματικότητα και να ομιλεί περί ανικανότητας και επικινδυνότητας, να διαφυλάξει την αξιοπιστία της».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER