Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 18:38

Π. Λαφαζάνης: "Να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό μπλοκ"

Γράφτηκε από την
Π. Λαφαζάνης: "Να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό μπλοκ"

«Το μήνυμα του σημερινού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα είναι ηχηρότατο. Είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει τώρα αμέσως τα αντιαγροτικά μέτρα πίσω. Όλα τα αντιασφαλιστικά μέτρα να τα πάρει πίσω» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του στο Σύνταγμα, όπου η Λαϊκή Ενότητα, με μεγάλο μπλοκ και με επικεφαλής τον ίδιο και πολλά κεντρικά στελέχη τής παράταξης, έδωσε το «παρών» και στο σημερινό συλλαλητήριο των αγροτών και αλληλέγγυων στο Σύνταγμα.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση «έχει καταρρεύσει μέσα στην κοινωνία. Έχει χάσει και τα τελευταία ίχνη κοινωνικής επιρροής. Η κυβέρνηση αυτή δεν βλέπω να έχει κανένα μέλλον. Όσο γαντζώνεται στην εξουσία, θα καταστρέφει τη χώρα, ενώ καθημερινά διαλύει την κοινωνία και την οικονομία», και «πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα», «πρέπει να συντριβεί η ίδια και να ηττηθεί όλο το μνημονιακό μπλοκ».

«Η χώρα πρέπει να τελειώσει με τα μνημόνια, πριν τα μνημόνια τελειώσουν τη χώρα. Αυτό είναι το μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας σήμερα» τόνισε.

«Η χώρα χρειάζεται ένα μεγάλο μέτωπο για να γκρεμίσουμε τη μνημονιακή κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό μπλοκ. Να γκρεμίσουμε τα μνημόνια και να ανοίξουμε ένα διαφορετικό δρόμο. Η χώρα χρειάζεται να επαναθεμελιωθεί. Χρειάζεται να ξεκινήσει από την αρχή και να κάνει μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια. Αυτό είναι που έχει απόλυτη ανάγκη ο ελληνικός λαός και η Ελλάδα» προσέθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ανέφερε, επίσης, ότι ο τόπος υφίσταται μέτρα οικονομικοκοινωνικής καταστροφής και ταυτόχρονα το Αιγαίο παραδίδεται, με τη συναίνεση της ΝΔ, στο ΝΑΤΟ, «μια παράδοση σε πλήρη αντίθεση προς τα εθνικά μας συμφέροντα. Μια πράξη υποτέλειας, υπονόμευσης των εθνικών μας συμφερόντων και εκχώρησης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας». Και κατέληξε:

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κυβερνήσεις, οι οποίες να καταστρέφουν την κοινωνία και την οικονομία και την ίδια ώρα να ξεπουλάνε τα εθνικά μας συμφέροντα. Γι' αυτό χρειάζεται αμέσως, εδώ και τώρα, μια μεγάλη ανατροπή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER