Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 22:18

Αλεξιάδης: "Δίνουμε αγώνα για την κοινωνία"

Γράφτηκε από την
Αλεξιάδης: "Δίνουμε αγώνα για την κοινωνία"

"Η κυβέρνηση προχωράει και με λάθη και καθυστερήσεις, δεν είμαστε τέλειοι", επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών από το βήμα της Βουλής.

 

Η κυβέρνηση δίνει μάχη υπέρ της κοινωνίας δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης απαντώντας από το βήμα της Βουλής στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση προχωράει με σοβαρότητα υπευθυνότητα, και πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας βεβαίως, και με λάθη και καθυστερήσεις, δεν είμαστε τέλειοι, αλλά δίνουμε αγώνα για την κοινωνία και αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας ανατέθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Αφήστε την παραφιλολογία. Και τα ληξιπρόθεσμα πάνε πολύ καλύτερα στην εισπραξιμότητα από προηγούμενα χρόνια» υποστήριξε.

Αναφερόμενος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «δεν έχουν καμία πρόταση και πολιτικό τους σύνθημα είναι γρήγορα επιστροφή στο χθες για να επιστρέψουν στην εξουσία».

«Ποιο πολιτικό προσωπικό και ποιο μοντέλο ανάπτυξης έφεραν το ασφαλιστικό εδώ; Ο υπουργός (σ.σ Κατρούγκαλος) που είναι εδώ και αγωνιά κι έδωσε σκληρή διαπραγμάτευση ή αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο και λένε λάθος τα μέτρα;» διερωτήθηκε.

Για τα φορολογικά μέτρα ο κ. Αλεξιάδης δήλωσε ότι «είναι προκλητικό να ακούμε αυτούς που ψήφισαν (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι) τη συμφωνία να ακούμε κριτική για άρθρα που ψήφισαν κι εμείς υλοποιούμε τώρα πχ αύξηση φορολογία ενοικίων».

«Έπρεπε να ψηφίσουμε αλλαγές σε φορολογία εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης» επέμεινε ο υπουργός. 

ΠΗΓΗ: news247.gr


NEWSLETTER