Κυριακή, 15 Μαϊος 2016 20:07

Το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη εγκαινίασε ο Νίκος Παππάς

Γράφτηκε από την
Το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη εγκαινίασε ο Νίκος Παππάς

Το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη εγκαινίασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής ομογένειας, αλλά και θεσμικών παραγόντων που εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διεθνείς φορείς και οργανισμούς της Νέας Υόρκης.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας είπε μεταξύ άλλων ότι «οι δημόσιοι λειτουργοί θα δώσουν, πλέον, τον αγώνα τους -όπως πάντα με αυταπάρνηση- από τις νέες εγκαταστάσεις του γραφείου Τύπου», και πρόσθεσε ότι «το γραφείο συστεγάζεται με τον ΕΟΤ, συντονίζουμε δυνάμεις και εξοικονομούμε πόρους, ώστε -εκτός των άλλων- να υποστηρίξουμε και να προβάλλουμε προς τα έξω τον τουρισμό τον οποίο έχουν αποκαλέσει βαριά βιομηχανία της Ελλάδας κι όχι άδικα. Και, βέβαια, να στείλουμε πανίσχυρο το μήνυμα ότι η Ελλάδα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο».

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι «η επιβίωση του ελληνισμού είναι το όγδοο θαύμα. Βρισκόμαστε πλέον στην έκτη γενιά και τα παιδιά μας στην Αμερική νιώθουν Έλληνες, ενώ οι κοινότητες άλλων χωρών δεν έχουν καμία σχέση με τις πατρίδες τους ήδη από την τρίτη γενιά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER