Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 15:21

Σακοράφα σε Τσίπρα: «Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας»

Γράφτηκε από την
Σακοράφα σε Τσίπρα: «Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας»

Προσωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα ανεξάρτητη, Σοφία Σακοράφα, αμέσως μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Όπως γράφει η κ. Σακοράφα στην προσωπική της ιστοσελίδα: «Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας» γράφει η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα.

«Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε –και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με "βαριά καρδιά", βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

Είναι μεγάλη η οδύνη του λαού μας, είναι τεράστιο το πολιτικό σοκ που έχετε προκαλέσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αξιοποιείτε αυτή την οδύνη, αυτό το σοκ, προκειμένου να περάσετε όλα όσα δεν μπορούσε να περάσει κανείς άλλος».

Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί.

Τότε θα τα πούμε!»

Πηγή: huffingtonpost.gr


NEWSLETTER