Σάββατο, 28 Μαϊος 2016 16:25

Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συμβιβάστηκε

Γράφτηκε από την

Χαρακτήρισε ως αβάσιμα όσα λέγονται από την κυβέρνηση για επιστροφή στην ανάπτυξη, ενώ δήλωσε ανοιχτός για σύμπλευση με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, διευκρινίζοντας όμως ότι έχει συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε με υπόσχεση αλλαγής και συμβιβάστηκε... Είναι κομμάτι του εγχωρίου και του διεθνούς συστήματος» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Λαπαβίτσας. Ο κ. Λαπαβίτσας χαρακτήρισε  ως αβάσιμα όσα λέγονται από την κυβέρνηση για επιστροφή στην ανάπτυξη, ενώ δήλωσε ανοιχτός για σύμπλευση με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, διευκρινίζοντας όμως ότι έχει συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις.

«Το κράτος δεν είναι οικογένεια για να δημιουργείς πλεόνασμα... Είναι κακό για την οικονομία το πλεόνασμα και ο κόφτης» υποστήριξε οικονομολόγος, ενώ δήλωσε ότι το θόλο τοπίο για το χρέος παραμένει. «Πρέπει να υπάρξει βαθιά διαγραφή του χρέους» σχολίασε.

«Η απάντηση της Ελλάδας δεν είναι περισσότερος τουρισμός, η Ελλάδα δεν θα σωθεί από τον τουρισμό, χρειάζονται επενδύσεις, χρειάζεται βιομηχανία» ανέφερε δε ο κ. Λαπαβίτσας. Επέμεινε δε ότι με την ξένη επένδυση δεν σώθηκε ποτέ κανείς ζητώντας εγχώριες επενδύσεις

Πηγή: protothema.gr