Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 11:20

Ο τραγουδιστής Σον Μέντες θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Summer of Love” του Ίβαν Ράιτμαν

Γράφτηκε από την
Ο τραγουδιστής Σον Μέντες θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Summer of Love” του Ίβαν Ράιτμαν

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, Σον Μέντες θα κάνει το ντεμπούτο του στην κινηματογραφική οθόνη, στη μουσική ταινία «Summer of Love» του Ίβαν Ράιτμαν.

Ο 18χρονος Καναδός τραγουδιστής έγινε γνωστός ως σταρ της πλατφόρμας ψυχαγωγίας Vine και στη συνέχεια έκανε τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια του «Stitches» και «Treat you better».

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του, το «Illuminate» «σκαρφάλωσε» κατευθείαν στο νούμερο 1 του αμερικανικού Billboard 200.

Ο Ράιτμαν αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Μέντες στο καστ της ταινίας, που είναι ακόμη στο στάδιο προπαραγωγής, σύμφωνα με το hollywoodreporter.com.

Ενώ, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης παραμένουν άγνωστες, ο τίτλος θεωρείται ότι παραπέμπει στο καλοκαίρι του 1967, όταν 100.000 άνθρωποι, κυρίως νεαροί χίπις, συγκεντρώθηκαν στη συνοικία του Σαν Φρανσίσκο Χέιτ – Άσμπουρι για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Το καλοκαίρι ονομάστηκε «καλοκαίρι της αγάπης» και το Σαν Φρανσίσκο έγινε το επίκεντρο του κινήματος των χίπις, οι οποίοι δημιούργησαν ένα κοινόβιο.

Στην πόλη της βόρειας Καλιφόρνια διοργανώθηκαν θρυλικές ροκ συναυλίες, με πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα, «The Who», «The Grateful Dead», «The Animals», «Jefferson Airplane», «Jimi Hendrix», «Janis Joplin» και «The Byrds».

Ο Σον Μέντες έχει δανείσει τη φωνή του το 2013 σε χαρακτήρα της ταινίας «Underdogs».

Το σενάριο της ταινίας «Summer of Love» υπογράφουν οι Σον Βάινς, Λόρενς Σκαφάρια και Λέοναρντ Μπλουμ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER