Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 17:54

Ο Λαζόπουλος δηλώνει απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι ακόμα παραμένει στον Alpha

Γράφτηκε από την
Ο Λαζόπουλος δηλώνει απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι ακόμα παραμένει στον Alpha

Tην απόφαση του να μην ξαναψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, κοινοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που από τη στιγμή που εφαρμόζει μνημόνιο εφαρμόζει και δεξιά πολιτική».

«Αν ένα κόμμα το ψηφίσεις και δεν κάνει αυτά που είπε ότι θα κάνει για να βγει η χώρα από τη κρίση, ψηφίζεις ένα άλλο κόμμα ή ένα προηγούμενο, σε καμία περίπτωση ένα συντηρητικό».

Στη δημοσιογραφική παρατήρηση «άρα δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ», ο Λάκης Λαζόπουλος γέλασε και είπε: «Υπάρχουν κι άλλα αριστερά κόμματα».

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, λέγοντας: «Είμαι με το μέρος του Φίλη. Δεν γίνεται η Εκκλησία να ανακατεύεται με την πολιτική. Πρέπει να διαχωριστεί η σχέση εκκλησίας – κράτους».

Τέλος, ο γνωστός κωμικός έδωσε τον δικό του ορισμό για την προπαγάνδα: είναι κάτι που κάνουν μόνο οι δημοσιογράφοι, κι αυτό επειδή προϋποθέτει την εξόντωση, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Η προπαγάνδα μπορεί να γίνει μόνο από δημοσιογράφο. Η προπαγάνδα απαιτεί εξόντωση. Προπαγάνδα είναι να διαστρεβλώνεις μια είδηση, όχι να έχεις άλλη άποψη».

Για το τηλεοπτικό του μέλλον μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ, δεν έχω πληρωθεί από το δημόσιο ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω και τώρα» είπε ο κ. Λαζόπουλος. «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είναι απλώς ένα άγχος ενός κόμματος το οποίο δεν θέλει να υπάρχω σε καμία εκπομπή εγώ, πουθενά σε κανένα κανάλι, να μη μιλάω» πρόσθεσε.

«Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Εάν φύγω θα το μάθετε» τόνισε ερωτηθείς αν θα είναι στον Alpha.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER