Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 16:43

Ρεσιτάλ πιάνου στο Μουσείο Ακρόπολης

Γράφτηκε από την
Ρεσιτάλ πιάνου στο Μουσείο Ακρόπολης

Ρεσιτάλ πιάνου στο Μουσείο Ακρόπολης από την σολίστ Sabine Weyer μπορούν ν' απολαύσουν οι επισκέπτες του μουσείου στις 9 Δεκεμβρίου. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στους συνθέτες Σούμπερτ, Λιστ Σκριάμπιν και Ντεμπυσύ.

Έργα τους θα ερμηνεύσει η διακεκριμένη σολίστ πιανίστα Σαμπιν Βέιερ από το Λουξεμβούργο. Παρά τη νεαρή ηλικία της, η Βέιερ έχει ήδη μεγάλη δραστηριότητα στις διεθνείς μουσικές σκηνές - έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ευρώπη και την Κίνα, μεταξύ άλλων, στο Shanghai Concert Hall. Το 2015 της απονεμήθηκε το Πρώτο Βραβείο του Διεθνούς Διαγωνισμού "Grand Prize Virtuoso" και παρουσίασε το έργο της στο Αλμπερτ Χωλ του Λονδίνου.

Παράλληλα και όπως κάθε Παρασκευή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 10 μ.μ. και το εστιατόριο έως τις 12 τα μεσάνυχτα με ένα ξεχωριστό μενού βασισμένο σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές, μέσα από την πλούσια ποικιλία προϊόντων που προσφέρει ο τόπος μας. Την βραδιά αυτή στον χώρο του εστιατορίου οι γνωστοί μουσικοί της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής θα ξεκινήσουν τις χριστουγεννιάτικες βραδιές τζαζ στο εστιατόριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER