Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 21:32

Δημιουργικές δράσεις στο Πολεμικό Μουσείο

Γράφτηκε από την
Δημιουργικές δράσεις στο Πολεμικό Μουσείο

Το ντοκυμαντέρ του σκηνοθέτη Γιάννη Κοροδήμου, με θέμα σειρές γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ «Έλληνες ηθοποιοί» και «Αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι» που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος, Κώστας Ι. Σπυριούνης, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, στις 5 μ.μ.

Ο κύκλος δημιουργικών δράσεων του Πολεμικού Μουσείου ανοίγει για τους φοιτητές του Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων», Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής & Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνας καθώς και τους προπτυχιακούς φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Στο τέλος της προβολής του ντοκιμαντέρ, καθηγητές και φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να μετέχουν σε κύκλο συζήτησης με τον ζωγράφο και καλλιτεχνικό επιμελητή του Πολεμικού Μουσείου, Κώστα Ι. Σπυριούνη.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας του Πολεμικού Μουσείου με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, και στοχεύουν στην επαφή και ώσμωση των φοιτητών με άτομα και ομάδες που διακρίνονται για το επιστημονικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό τους έργο αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER