Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 15:14

Ευρυδίκη - Ησαΐας Ματιάμπα - Μυρτώ Ναούμ: Το απόλυτο πάρτι κάθε Σάββατο  στο Club του “Σταυρού του Νότου”

Γράφτηκε από την
Ευρυδίκη - Ησαΐας Ματιάμπα - Μυρτώ Ναούμ: Το απόλυτο πάρτι κάθε Σάββατο  στο Club του “Σταυρού του Νότου”

Από σήμερα και κάθε Σάββατο βράδυ, το Club του “Σταυρού του Νότου” φιλοξενεί το πιο εκρηκτικό πάρτι, με την Ευρυδίκη, τον Ησαΐα Ματιάμπα και τη Μυρτώ Ναούμ.

Οι τρεις τους υπόσχονται να μας συνεπάρουν και να μας ξεσηκώσουν, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και τα πιο αγαπημένα ποπ - ροκ, έντεχνα και εναλλακτικά τραγούδια, από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική σκηνή.

 

Το πρόγραμμα είναι διαφορετικό και απρόβλεπτο… Ενα μουσικό ταξίδι στο χρόνο και τον κόσμο, μέσα από μελωδίες που αγαπάμε και τραγούδια γεμάτα ρυθμό που θα μας απογειώσουν και θα μας κάνουν ακόμη και να χορέψουμε.

Η εκρηκτική Ευρυδίκη με τη μοναδική σκηνική παρουσία, ο εντυπωσιακός Ησαΐας με την αστείρευτη ενέργεια, και η δυναμική Μυρτώ με τη φρεσκάδα της, ενώνουν τις φωνές τους και μας περιμένουν στη σκηνή του Club του “Σταυρού του Νότου”. Με τα πρώτα μπλουζ των εφηβικών μας χρόνων, τα χορευτικά τραγούδια των 80s και 90s, τις μπαλάντες των μεγάλων τραγουδοποιών μας και τα ανεπανάληπτα κομμάτια κορυφαίων ροκ συγκροτημάτων, θα συνθέσουν για εμάς το απόλυτο σαββατιάτικο πάρτι!

 

Κάθε Σάββατο στις 10.30 μ.μ.

“ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ” CLUB

Φραντζή και Θαρύπου - Νέος Κόσμος

Πληροφορίες και κρατήσεις στο: www.stn.gr

 


NEWSLETTER