Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 12:36

"Μην το πεις" - Ένα όμορφο τραγούδι από την Ξένια Ροδοθεάτου (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
"Μην το πεις" - Ένα όμορφο τραγούδι από την Ξένια Ροδοθεάτου (Βίντεο)

Η Ξένια Ροδοθεάτου, μια νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο “Μην το πεις”.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η Κατερίνα Κυρμιζή. Το τραγούδι ερμηνεύεται μοναδικά από την πολύ ξεχωριστή φωνή της, ενώ η απλή και σύγχρονη ενορχήστρωση αναδεικνύει την υπέροχη μουσική και τους συγκινητικούς στίχους. Αίσθηση προκαλεί και το πρωτότυπο video clip, όπου η τραγουδίστρια εμφανίζεται να “παίζει“ με χρώματα στα χέρια, τα οποία αλλάζουν συνεχώς.

Η Ξένια Ροδοθεάτου έχει κυκλοφορήσει 2 cd σε μουσική του Αποστόλη Αρμάγου (“Το η του ήλιου” & “Απόσχιση”), καθώς και singles, ανάμεσα στα οποία και η πολύ επιτυχημένη διασκευή “Στα ψηλά τα παραθύρια”.

Το “Μην το πεις” κυκλοφορεί ψηφιακά και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple music, Amazon κλπ).

H Ξένια Ροδοθεάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δίνει συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αθήνα υπήρξε μέλος σε διάφορα σχήματα, τραγουδώντας πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και κάνοντας live σε μουσικές σκηνές της πόλης. Σπούδασε φωνητική με την Αρετή Τοπουζίδη και Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική με τον Τάσο Φωτόπουλο.


NEWSLETTER