Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 13:00

Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος: Μένουμε σπίτι τραγουδώντας καντάδες (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος: Μένουμε σπίτι τραγουδώντας καντάδες (Βίντεο)

Οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» με ένα βίντεο στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζουμε και μας παροτρύνουν να μείνουμε σπίτι με συντροφιά τη μουσική.

«Στις μέρες της υπομονής, οι Τραγουδιατάδες τση Ζάκυνθος βρήκαμε τρόπο να τραγουδάμε από το σπίτι! Τραγουδάμε γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς. Τραγουδάμε γιατί δεν σταματήσαμε ποτέ. Τραγουδάμε γιατί είναι μέσα στην ψυχή μας. Τραγουδάμε γιατί πρέπει όλοι να μείνουμε εδώ ασφαλείς. Τραγουδάμε μαζί 30 χρόνια. Τραγουδάμε γιατί όλοι μαζί θα διώξουμε το φόβο. Τραγουδάμε για ένα δυσεύρετο θαλασσινό κοχύλι και μια πορεία στο χάρτη! Τραγουδάμε γιατί μας μουρλένουν τα νερά του Ιονίου! Τραγουδάμε γιατί έτσι μάθαμε να βουτάμε από ψηλά στο λαγκάδι της ζωής! Αφιερωμένο στα κομμάτια της ψυχής μας Γιάννη Νικολόπουλο και Μίμη Σταμίρη. Και μην ξεχνάμε #ΜένουμεΣπίτι», αναφέρουν στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο στο Youtube.

Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Πέτρος Βυθούλκας, Γιάννης Γιατράς, Μπάμπης Τσιριγώτης, Νίκος Κεφαλληνός Δεύτερη σειρά Νίκος Ξένος, Σπύρος Μανταλάς, Διονύσης Διαφιγγέλης, Γιώργος Μουζάκης Τρίτη σειρά Γιάννης Γεωργάνος, Σπύρος Καμπιώτης, Διονύσης Συνετός, Δημήτρης Βαρθάλης Τέταρτη σειρά Λυκούργος Μποζίκης, Ανδρέας Χιώνης, Διονύσης Βερτζάγιας και Πάνος Γεωργάνος.

Δείτε επίσης: «Άρωμα» Επτανήσων στην Καλαμάτα με τους "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος"


NEWSLETTER