Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 11:55

H Spicy γιορτάζει και αναζητεί νέα ταλέντα - Ηλεκτρονικός μουσικός διαγωνισμός μέσω app

Γράφτηκε από την
H Spicy γιορτάζει και αναζητεί νέα ταλέντα - Ηλεκτρονικός μουσικός διαγωνισμός μέσω app

Μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες της χώρας μας συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και αποφάσισε να το γιορτάσει πραγματοποιώντας τον ηλεκτρονικό μουσικό διαγωνισμό Spicy 10 Years Challenge μέσω του οποίου θα αναδείξει νέα ταλέντα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό είναι να ανεβάσουν το δικό σου Μουσικό Cover σε όποιο τραγούδι της Spicy επιθυμούν σε audio μορφή στο Reckit App ή σε βίντεο στα social media (Facebook ή Instagram) με το #spicy10years.

Μέσα στο Reckit App οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα τραγούδια που τους αρέσουν πιο πολύ και να επικοινωνήσουν με τους υπόλοιπους χρήστες κάνοντας follow τα προφίλ τους. Η εφαρμογή έχει ως στόχο να αποτελέσει έναν διαδικτυακό χώρο όπου η ελληνική μουσική κοινότητα θα εκφράζει το ταλέντο της και την αγάπη της για την μουσική.

Τα 10 καλύτερα covers που θα επιλεγούν από την ομάδα παραγωγής, θα ανέβουν στα social media της Spicy και ύστερα από ψηφοφορία του κοινού τα 3 videos με τις περισσότερες ψήφους θα κυκλοφορήσουν επίσημα στο Οfficial κανάλι της Spicy στο YouTube και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της Spicy σε Facebook και Instagram ενώ μπορείτε να κατεβάσετε το Reckit App για android κινητά εδώ.


NEWSLETTER