Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 18:50

Συναυλίες Δ. Αναστασιάδη - Θ. Αλευρά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με προσφορά για νέους φοιτητές

Γράφτηκε από την
Συναυλίες Δ. Αναστασιάδη - Θ. Αλευρά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με προσφορά για νέους φοιτητές

Επειδή αυτό το καλοκαίρι... άργησε κάπως να ξεκινήσει, ο νεαρός καλλιτέχνης Δήμος Αναστασιάδης υποδέχεται το Σεπτέμβριο με διάθεση άκρως καλοκαιρινή και ανανεωμένη - γνωρίζοντας ότι η μουσική είναι μία από τις πιο δημιουργικές μορφές αντίστασης σε κάθε αγχωτική πραγματικότητα! 

 

Ετσι, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμος Αναστασιάδης μάς περιμένει σε μια υπέροχη, χαρούμενη, πολύχρωμη μουσική γιορτή! Συνταξιδιώτης του Δήμου θα είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Θανάσης Αλευράς. Μαζί τους και ο νέος, ταλαντούχος Νίκος Ζαδές, ενώ το παζλ συμπληρώνει η Μαρίζα Ρίζου, ως special guest του Δήμου Αναστασιάδη. 

 

1 + 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Η πρώτη μεγάλη συναυλία του Σεπτεμβρίου καλωσορίζει τα καινούργια ξεκινήματα - όπως για παράδειγμα των νέων φοιτητών... για τους οποίους ισχύει μια καταπληκτική προσφορά!

Αν είσαι λοιπόν φοιτητής/τρια που πέρασε στην Αθήνα, θα το γιορτάσεις στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, στη μεγαλύτερη συναυλία, με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός: Τύπωσε τη σελίδα εκείνη που αναφέρει το όνομα και τη σχολή που έχεις περάσει, και μαζί με την ταυτότητά σου πλήρωσε ένα εισιτήριο και πάρε... δύο. 

 

ΑΘΗΝΑ

Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου. «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 - Γκάζι. Τηλ. 210 3475518.

Ωρα έναρξης: 9 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 10€ γενική είσοδος.

Πρόσβαση: Μετρό, σταθμός «Κεραμεικός». Τρόλεï: 21 (από Ομόνοια), στάση «Φωταέριο». Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, στάση «Φωταέριο».

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, πρώην Στρατόπεδο Κόδρα - Καλαμαριά. 

Ωρα έναρξης: 9 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 10 € (τιμή προπώλησης και μειωμένα), 12 € (γενική είσοδος).

• Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload, MediaMarkt


NEWSLETTER