Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 21:58

Μελωδίες και χαρά από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων στο Μετρό Συντάγματος (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Μια μεγάλη γιορτή, για μικρούς και μεγάλους με ρυθμό, κέφι, δημιουργική φαντασία, συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις με σύγχρονες ιδέες, στήνει ο δήμος Αθηναίων με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας για να γιορτάσει την Αποκριά.  

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 20 Φεβρουαρίου, θα διαρκέσουν έως τις 14 Μαρτίου και εκτείνονται σε όλη την πόλη και τις γειτονιές της, την Πλάκα, την πλατεία Συντάγματος, το Μοναστηράκι, το Θησείο, την Κυψέλη, τον Άγιο Παύλο, το Κουκάκι, τον Κολωνό, τα Πατήσια, το Παγκράτι, τα Πετράλωνα. Η πόλη γεμίζει με  αποκριάτικες μουσικές διαδρομές, συναυλίες και καρναβαλιστές.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε ένα Flash mob* στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πολύ θετική. 

Δείτε το βίντεο

Flash Mob @ Σταθμός Μετρό Συντάγματος 27.02.2016

Φιλαρμονική Δήμου Αθηναίων | Flash Mob

Posted by Φίλοι Φιλαρμονικής Δήμου Αθηναίων on Sunday, February 28, 2016

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

*To flash-mob είναι όρος που επινοήθηκε το 2003 για να περιγράψει την συγκέντρωση ανθρώπων σε δημόσιο χώρο με σκοπό να εκτελέσουν μια ασυνήθιστη και εξαιρετικά συγχρονισμένη πράξη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Οργανώνεται αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (sms, mms, internet, κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης και με viral mails)