Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 17:16

Όταν η τέχνη γίνεται... υπερ – ρεαλιστική: 16χρονοι μαχαιρώθηκαν πραγματικά κατά την διάρκεια σχολικής παράστασης

Γράφτηκε από την

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Ζηλανδία και ερευνάται από τις αρχές. Πήραν εξιτήριο οι μαθητές και αναρρώνουν - Θα συνεχισθεί η παράσταση αλλά χωρίς τον... ένοχο εξοπλισμό, σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου.

Δύο έφηβοι στη Νέα Ζηλανδία μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν η σχολική παράσταση στην οποία συμμετείχαν παρα-έγινε αληθινή:

Οι νεαροί έπαιζαν στο ανέβασμα του γνωστού μιούζικαλ Sweeney Todd, το οποίο εν ολίγοις πραγματεύεται την ιστορία «του διαβολικού κουρέα της Fleet Street», που κόβει τον λαιμό των πελατών του και τους κάνει κιμαδόπιτα.

Κανείς δεν έχει καταλάβει προς το παρόν τι πήγε στραβά καθώς το ξυράφι που χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή «δεν ήταν σχεδόν καθόλου αιχμηρό, είχε περιτυλιχθεί με ταινία και περάσει από ένα σωρό υγειονομικών ελέγχων και ελέγχων ασφαλείας», ανέφερε ο Διευθυντής του σχολείου που χαρακτήρισε το γεγονός «εξαιρετικά ατυχές».

Ο ένας από τους δύο 16χρονους τραυματίσθηκε σοβαρά και ο άλλος έφερε μέτριο τραύμα, ωστόσο και οι δύο πήραν εξιτήριο την επομένη και τώρα αναρρώνουν, όπως αναφέρει το Sky news.

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές για την υγιεινή και την ασφάλεια.

Πάντως η παράσταση θα συνεχισθεί - καθώς όλα αυτά συνέβησαν στην πρεμιέρα - χωρίς φυσικά τον επίμαχο εξοπλισμό, ξεκαθάρισε ο διευθυντής Στηβ Κόουλ, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Πηγή: www.skai.gr