Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 20:07

SELFLY, η ιπτάμενη κάμερα

Γράφτηκε από την
SELFLY, η ιπτάμενη κάμερα

To SELFLY μετατρέπει το κινητό σας σε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος - σε ένα drone - που απογειώνεται απ' την τσέπη σας. Και ναι, δίνει νέες προοπτικές στο να τραβάτε selfies!

Στην πράξη, είναι μια αυτόνομη κάμερα μέσα στη θήκη του κινητού, η οποία, όταν αφαιρεθεί, πετά για να συλλάβει τις «πολύτιμες στιγμές μας». Και για να μην κουράζονται οι selfie-maniacs να σέρνουν μαζί τους ένα μικρό drone στο οποίο έχει τοποθετηθεί κάμερα για να απαθανατίσουν εαυτούς, τις αγάπες τους, τους φίλους τους και συγγενείς από ακραίες γωνίες λήψεις, αλλά και να μην έχουν στο νου να φορτίζουν τις μπαταρίες του drone, μερίμνησαν οι κατασκευαστές του SELFLY.

Αναρωτήθηκαν: «Γιατί να μην αντλήσετε από την επεξεργαστική ισχύ του κινητού σας και να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα εξ αποστάσεως για να έχετε μια εντελώς καινούργια προοπτική;»

Φανταστείτε, λοιπόν, μια κάμερα που σταθεροποιείται στον αέρα, ακριβώς σαν να είναι τοποθετημένη πάνω σε τρίποδο. Μέσω της «SELFLY app», την οποία έχουν κατεβάσει στο κινητό τους, οι χρήστες μπορούν να χειριστούν τη φωτογράφισή τους μέσω του smartphone. Η ιπτάμενη κάμερα δέχεται ιπτάμενες εντολές για να φωτογραφίσει από τις πλέον ακραίες γωνίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πανοραμικής λήψης 360 μοιρών!

Η πάχους μόλις 9 χιλιοστών θήκη του κινητού είναι κατάλληλη για μια μεγάλη ποικιλία σημερινών μοντέλων. Και η εκστρατεία crowdfunding που έχουν ξεκινήσει οι κατασκευαστές του SELFLY στο Kickstarter είναι βέβαιο ότι θα είναι επιτυχής.

Κάτι παραπάνω από βέβαιο!

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER