Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 21:20

Τα χαρακτηριστικά του iPhone 8 της Apple

Γράφτηκε από την
Τα χαρακτηριστικά του iPhone 8 της Apple

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πιθανόν θα έχει η επόμενη συσκευή κινητής τηλεφωνίας της Apple, το iPhone 8.

Οι επικρατέστερες -και πιο πιθανές- είναι ότι το νέο κινητό ενδέχεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σηματοδοτώντας τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Μία ακόμα φήμη θέλει το νέο smartphone της Apple να έχει την υψηλότερη τιμή από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία μέχρι στιγμής, αφού εικάζεται ότι θα κοστίζει πάνω από 1000 δολάρια (περίπου 940 ευρώ).

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, η Apple πιθανόν θα κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις του νέου iPhone με διαφορετικές διαγώνιους στην «πανοραμική» οθόνη: 4,7 ίντσες, 5,5 ίντσες και 5,8 ίντσες. Επιπλέον ο σχεδιασμός της νέας συσκευής θα περιλαμβάνει περίβλημα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο «από γυαλί», ενώ η οθόνη θα ενσωματώνει τεχνολογία OLED.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά θα είναι η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ενώ θα υπάρχει αισθητήρας αφής για την αναγνώριση του κατόχου. Τέλος το «Pro» μοντέλο του επερχόμενου iPhone 8 θα διαθέτει κυρτή οθόνη αφής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER