Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 15:00

Η Samsung παρουσίασε το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας, Gear VR

Γράφτηκε από την
Η Samsung παρουσίασε το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας, Gear VR

Το νέο της σύστημα εικονικής πραγματικότητας, Gear VR, ανακοίνωσε πρόσφατα η Samsung, το οποίο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Oculus και είναι το πρώτο κιτ της εταιρείας που συνοδεύεται από χειριστήριο.

Το χειριστήριο διαθέτει εργονομικό, κυρτό σχεδιασμό, προσφέροντας παράλληλα άνετο χειρισμό με το ένα χέρι και καλύτερη διαδραστικότητα, ελαχιστοποιώντας έτσι την κίνηση του κεφαλιού για πιο άνετη χρήση. Επιπλέον, το touchpad που είναι ενσωματωμένο στο χειριστήριο προσφέρει πιο γρήγορη επιλογή και διαδραστικότητα σε VR εφαρμογές, ενώ τα πλήκτρα «Home», «Volume» και «Back» παρέχουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν όλα όσα χρειάζονται σε κοντινή απόσταση. Επίσης, το λουράκι που διαθέτει δένει στον καρπό για άνετο και ασφαλές παιχνίδι.

Όσον αφορά την εμπειρία θέασης, το Gear VR με χειριστήριο διαθέτει 42mm φακούς με πεδίο θέασης 101ο FOV, καθώς και προηγμένη τεχνολογία για τη μείωση του αισθήματος ζάλης. Επιπλέον, υποστηρίζει θύρες micro USB και USB Type-C με έναν μετατροπέα, ενώ είναι συμβατό με τα smartphones Galaxy S7, S7 Edge, Note5, S6 Edge+, S6 και S6 Edge.

Το νέο Samsung Gear VR θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές του Απριλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER