Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 15:14

Η εναλλακτική λύση για να βλέπετε το πρόγραμμα του MEGA στην TV (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Η εναλλακτική λύση για να βλέπετε το πρόγραμμα του MEGA στην TV (Βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 το Mega σταμάτησε να εκπέμπει μέσω Digea.

Η εταιρεία μετά την κοινοποίηση της απόφασης τoυ ΣτΕ στο ΕΣΡ, έριξε το σήμα του καναλιού, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, βάζοντας έτσι τους τίτλους τέλους.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, το τέλος του άλλοτε «μεγάλου καναλιού» δεν είναι οριστικό.

Το πρόγραμμα του Mega εξακολουθεί να μεταδίδεται κανονικά, μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV.

Παράλληλα όμως, υπάρχει και ένας ακόμα τρόπος για να παρακολουθείτε το πρόγραμμα του καναλιού, αρκεί να έχετε ασύρματη σύνδεση Internet στο σπίτι σας (κάτι που λίγο πολύ έχουμε όλοι μας), αλλά και τηλεόραση που να συνδέεται με αυτό και να έχει εγκατεστειμένο το youtube.

Πιο συγκεκριμένα, το Mega κάνει όλο το 24ωρο live streaming στο δημοφιλέστερο κοινωνικό μέσο αναπαραγωγής βίντεο, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα σε όσους έχουν TV τελευταίας γενιάς, να δουν τις αγαπημένες τους σειρές χωρίς να είναι συνδρομητές σε κάποιο "πακέτο".

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στην αναζήτηση του youtube δεν έχετε παρά να πατήσετε Mega tv live και το πρώτο αποτέλεσμα που θα σας εμφανιστεί θα είναι το κανάλι Livestreaming04. Έτσι, πατώντας το θα σας εμφανιστεί κανονικά το πρόγραμμα και οι σειρές που έχουν επιλέξει οι υπεύθυνοι. Φυσικά, το live streaming ισχύει γενικότερα για το youtube, οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να δει το live και από τον υπολογιστή ή και από το κινητό του. Απλά, το Mega για τις μεγαλύτερες κυρίως ηλικίες είναι συνυφασμένο με την τηλεόραση γι' αυτό και την αναφέρουμε ως πρώτο παράδειγμα.


NEWSLETTER