Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 20:57

Όποια φοβάται μην χάσει τα πανάκριβα ακουστικά Airpod της... τα κάνει σκουλαρίκια

Γράφτηκε από την

 

Μια νεαρή κοπέλα από τις ΗΠΑ, η Gabrielle Reilly πόσταρε ένα βίντεο στο twitter, το οποίο έγινε αμέσως viral, καθώς δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.

Η 22χρονη Gabrielle σκέφτηκε να μεταμορφώσει ένα ζευγάρι πανάκριβα ακουστικά AirPods, σχεδιασμένα από την Apple, σε σκουλαρίκια.

Τα AirPods είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple, που διαθέτουν το τσιπ W1 και έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν χωρίς ειδικό βύσμα με τα iPhones και άλλα προϊόντα της εταιρείας. Η νέα έκδοσή τους, που αναμένεται στο πρώτο εξάμηνο του 2019,θα επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν την Siri, την ψηφιακή «βοηθό» του λειτουργικού συστήματος της Apple, χωρίς να χρειάζεται να χτυπήσουν ελαφρά τα AirPods με ένα δάχτυλο, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά απλά λέγοντας «Hey Siri».

Με την εξαιρετική τους ποιότητα και όλες αυτές τις ευκολίες, τα νέα AirPods θα κάνουν ακόμη πιο απολαυστική μια επίσκεψη στο διαδικτυακό casino novibet.gr με τα συναρπαστικά παιχνίδια, από το κινητό ή το τάμπλετ, με συνοδεία ποιοτικής μουσικής.

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά νέας γενιάς θα είναι επίσης εξοπλισμένα με μηχανισμό ασύρματης φόρτισης, και θα συνεργάζονται με το AirPower, το σύστημα που αναμένεται να λανσάρει η Apple για ασύρματη φόρτιση χωρίς καλώδια των συσκευών της. Μια πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε από το DigiTimes υπαινίσσεται ότι αυτά τα ακουστικά θα περιλαμβάνουν επίσης έλεγχο καρδιακών παλμών και άλλες λειτουργίες υγείας, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την δυνατότητα.

Κυκλοφορούν επίσης φήμες για μια ακόμη νεότερη έκδοση ασύρματων ακουστικών Air Pods, τα οποία θα είναι αδιάβροχα, με την έννοια ότι δεν θα καταστρέφονται από σταγόνες νερού ή περιστασιακή υγρασία, αλλά δεν θα μπορούν να βυθιστούν σε κάποιο υγρό. Λέγεται επίσης ότι θα περιλαμβάνουν δυνατότητες εξουδετέρωσης θορύβου και ότι θα μπορούν να επικοινωνούν με κάποια συσκευή Apple από μεγαλύτερη απόσταση. Αυτή η νέα έκδοση των ασύρματων ακουστικών AirPods φημολογείται ότι θα διατεθεί στην αγορά στο τέλος του 2020.

Για να επανέλθουμε στο βίντεο της Gabrielle Reilly, το οποίο ανάρτησε στις 26 Ιανουαρίου και από τότε έχει δεχτεί περισσότερα από 300.000 like, έχει γίνει retweeted 72.000 φορές ενώ το έχουν σχολιάσει πάνω από 2500 χρήστες.

Η Gabrielle παρουσιάζει τα χειροποίητα σκουλαρίκια της στο 14 δευτερολέπτων βίντεο και εξηγεί πως τα κατασκεύασε. Προσάρμοσε το σκουλαρίκι στην άκρη κάθε ακουστικού που έχει σχεδιάσει η Apple– και μάλιστα δείχνει πόσο ασφαλή είναι στην εκδοχή που προτείνει κουνώντας δυνατά το κεφάλι της αριστερά - δεξιά.

Το βίντεο που πόσταρε συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Έφτιαξα airpod σκουλαρίκια, δεν ήθελα να το αναρτήσω μέχρι να έχω καλύτερες φωτογραφίες, αλλά όπως και να 'χει, να το». Η Gabrielle εξήγησε ότι ο λόγος που αποφάσισε να κατασκευάσει τα σκουλαρίκια είναι ότι δεν ήθελε να ριψοκινδυνεύσει να χάσει τα πανάκριβα ακουστικά τα οποία λατρεύει.

«Αρνούμαι, παντελώς αρνούμαι να τα χάσω. Η γάτα μου "έφαγε" δύο ζευγάρια Beats bluetooth ακουστικά, και όλα τ' άλλα ακουστικά μου. Άρα, πήρα τα AirPod γιατί δεν έχουν σύρμα να μασήσει, αλλά εξακολουθούσα να χρειάζομαι κάτι να τα συνδέω. Έτσι έφτιαξα τα ακουστικά και έφτιαξα επίσης ένα αλυσιδωτό κολιέ που χρησιμοποίησα για να τα συνδέσω. Μου πήρε περίπου μία ώρα να φτιάξω τα σκουλαρίκια γιατί έπρεπε να κατασκευάσω το τμήμα που συνδέει τα AirPod στα σκουλαρίκια» αφηγείται η Gabrielle Reilly.