Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 08:30

Τα 10 smartphones με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τους

Γράφτηκε από την
Τα 10 smartphones με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τους

Μέσα από την εξέλιξη των smartphones τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τις δυνατότητές τους να ξεπερνάνε κάθε προσδοκία.

Όμως, όλα αυτά έχουν και ένα μεγάλο αρνητικό. Η μπαταρία τους διαρκεί πάρα πολύ λίγο.

Η αλήθεια είναι ότι παλιά, τα κινητά τα φόρτιζες μία φορά την ημέρα ή μπορεί να έκανες και αρκετές μέρες για να το φορτίσεις. Πλέον, όμως, το φορτίζεις σίγουρα κάθε μέρα και (ανάλογα με το πόσο το χρησιμοποιείς) μπορεί να το φορτίζεις ακόμα πιο συχνά.

Όμως, η ιστοσελίδα Phone Arena έκανε μία έρευνα και βρήκε τα smartphones με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τους. Σύμφωνα με την έρευνά τους αυτή, το τηλέφωνο με τη μεγαλύτερη μπαταρία μέχρι σήμερα είναι το Asus ROG II με χωρητικότητα μπαταρίας στις 6.000 mAh. Στη δεύτερη θέση έρχεται το Mi Max 2 με χωρητικότητα στις

Οι ρυθμίσεις που έχει ένα τηλέφωνο από την εταιρεία του, όμως, δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθορίζει την αντοχή της μπαταρίας. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και άλλα χαρακτηριστικά, όπως η ανάλυση της οθόνης, η χρήση της και άλλα.

Οπότε, το statista με τη βοήθεια του Phone Arena, δοκίμασε την αντοχή των συσκευών σε πραγματικές συνθήκες και σε φωτεινότητα 200 νιτς. Έφτιαξε, έτσι, τη λίστα με τα smartphones που η μπαταρία τους διαρκεί περισσότερο!

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα smartphones που έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τους:


NEWSLETTER