Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 21:48

Σώο και ασφαλές σπίτι με τον σωστό συναγερμό από την Covercraft

Γράφτηκε από την
Σώο και ασφαλές σπίτι με τον σωστό συναγερμό από την Covercraft

 

Ακόμα και στην καλύτερη γειτονιά να μένετε, έναν συναγερμό έχετε σκεφτεί σίγουρα να τον βάλετε, όπως επίσης και θα έχετε βρεθεί σε συζητήσεις περί συστημάτων ασφαλείας, πόσο κάνουν, αν αξίζουν τον κόπο, ποιο είναι αξιόπιστο brand και άλλα πολλά.

Τα συστήματα συναγερμών σπιτιού και οι κάμερες εξωτερικού χώρου αποτελούν το δίπτυχο της επιτυχίας για κάθε σπίτι που χρειάζεται ασφάλεια και προστασία. Οι συναγερμοί χωρίζονται σε ασύρματους και ενσύρματους. Έτσι ακόμα κι αν μένετε σε ενοίκιο, μπορείτε να βάλετε συναγερμό και να τον πάρετε μαζί σας φεύγοντας.

Συναγερμός ασύρματος - Εύκολος και αξιόπιστος

Τοποθετώντας συναγερμό στο σπίτι, γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα Α κόστος! Μπορείτε να αποφύγετε τα πολλά έξοδα, επιλέγοντας την κατάλληλη εταιρεία για την αγορά και την τοποθέτηση του συναγερμού. Τα ασύρματα κοστίζουν περισσότερο σε γενικές γραμμές, αλλά αντισταθμίζεται εύκολα το συνολικό κόστος αν σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει κόστος εγκατάστασης.

Τα ασύρματα συστήματα λειτουργούν με ραδιοσυχνότητες, αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μπορεί να διακοπεί, αλλά είναι πολύ σπάνιο. Πολύς ντόρος επίσης έχει γίνει με το hacking των συστημάτων αυτών, όμως αν επιλέξετε ένα αξιόπιστο brand αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Έτσι κάθε αδυναμία μπορεί εύκολα να καλυφθεί!

Κάμερες που τα βλέπουν όλα!

Οι κάμερες εξωτερικού χώρου, είναι επίσης μία μεγάλη κατηγορία συστημάτων ασφαλείας που μπορούν να αποτρέψουν κάθε πιθανή σκέψη για εισβολή, αφού σύμφωνα με έρευνες τα σπίτια με ενσωματωμένες κάμερες ασφαλείας, έχουν πάντα χαμηλότερα ποσοστά να γίνουν πόλος έλξης διάρρηξης.

Ανάλογα με ποια κάμερα θα επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε από το κινητό σας κάθε κίνηση που πιάνει η κάμερα ανά πάσα στιγμή.

Εάν θέλετε να εντάξετε σύστημα συναγερμού στο σπίτι σας, χρειάζεστε περιμετρική κάλυψη ή θέλετε να τοποθετήσετε και συστήματα πυρασφάλειας η λύση είναι Covercraft.


NEWSLETTER