Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 09:50

Νέος σχεδιασμός στο Facebook - Πώς θα τον ενεργοποιήσετε στον υπολογιστή σας

Γράφτηκε από την
Νέος σχεδιασμός στο Facebook - Πώς θα τον ενεργοποιήσετε στον υπολογιστή σας

Το Facebook επανασχεδίασε το site του για σταθερούς υπολογιστές και, όπως ανακοίνωσε, το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.

Η νέα ιστοσελίδα είναι «τώρα η ιντερνετική εμπειρία για το Facebook διεθνώς», όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή του, λέγοντάς μας πως είναι «γρηγορότερη, ευκολότερη στη χρήση και κάνει χάρη στα μάτια με το dark mode».

Και πράγματι το χαρακτηριστικό του dark mode (νυχτερινή λειτουργία) είναι αυτό που ξεχωρίζει στη νέα εκδοχή, αν και οι αλλαγές δεν περιορίζονται εκεί. Το νέο News Feed είναι τώρα πιο λεπτό, υπάρχει άφθονος κενός χώρος αριστερά και δεξιά, αλλά και τα εικονίδια έχουν γίνει μεγαλύτερα.

Για να το γυρίσετε στον νέο σχεδιασμό, κάνετε κλικ στο βελάκι στο δεξί πάνω τμήμα του menu bar, ώστε να εμφανιστεί το παράθυρο ρυθμίσεων.

Επιλέγετε την επιλογή «Μετάβαση στο νέο Facebook» (Switch to new Facebook) και κατόπιν επιλέγετε το dark mode, που είτε θα εμφανιστεί αυτόματα (Σκουρόχρωμο) είτε θα βρείτε ξανά στο menu bar με τις ρυθμίσεις (Νυχτερινή λειτουργία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER