Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 10:40

Evercade: Η φορητή κονσόλα που επαναφέρει όλα τα παλιά και κλασικά παιχνίδια (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Evercade: Η φορητή κονσόλα που επαναφέρει όλα τα παλιά και κλασικά παιχνίδια (Βίντεο)

Τα 80s για κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία gamers αποτέλεσαν μια πραγματικά χρυσή εποχή, στην οποία κυκλοφόρησαν ορισμένα από τα πιο εμπνευσμένα games παρά τους τεχνολογικούς περιορισμούς εκείνης της περιόδου.

Εάν λοιπόν εάν ανήκετε στους βετεράνους gamers που θέλουν να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια ή ανήκετε στους νεότερους που θα ήθελαν να πάρουν μια γεύση από το παρελθόν, τότε η λιλιπούτεια φορητή κονσόλα Evercade είναι ότι πρέπει!

To Evercade που έχει ένα (λογικό) κόστος στα 80$ έρχεται με οθόνη στις 4.3 ίντσες, mini HDMI output για σύνδεση σε οποιαδήποτε σύγχρονη τηλεόραση και προσφέρει αυτονομία που αγγίζει τις 4 με 5 ώρες.

Το ενδιαφέρον με αυτή την portable κονσόλα είναι ότι μπορείτε σε αυτό να προσθέσετε μικρά cartridges που εισάγονται στο πίσω τμήμα της κονσόλας.

Ουσιαστικά, όπως αναφέρει το digitallife.gr, το Evercade είναι ένα είδος hardware emulator που μπορεί να τρέξει games από διαφορετικές εποχές και κονσόλες.

Μπορείτε για παράδειγμα, να παίξετε με την Atari Collection (που βρίσκεται στο αρχικό πακέτο) ή να αγοράσετε το premium πακέτο που περιλαμβάνει cartridges με τίτλους από τις θρυλικές Data East και Interplay. Από Coin-Ops μέχρι Sega Genesis υπάρχει σίγουρα μπόλικο υλικό, με την λίστα των υποστηριζόμενων τίτλων να μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός.

Μια γεύση από το Evercade και τις δυνατότητες του μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER