Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 11:10

Honor 9A: Έρχεται Ελλάδα μαζί με σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Honor 9A: Έρχεται Ελλάδα μαζί με σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις (Βίντεο)

Το νέο έξυπνο κινητό τηλέφωνο της με βασικό χαρακτηριστικό την ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του και τη δυνατότητα να συνδέεται με μια σειρά άλλων έξυπνων συσκευών παρουσίασε σε διεθνές επίπεδο η Honor.

Πρόκειται για το Honor 9A, με την «μπαταρία για πάντα», όπως αναφέρθηκε, ισχύος 5000 mAh, που  υποστηρίζει έως 33 ώρες κλήσεων 4G, έως 35 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και έως 37 ώρες αναπαραγωγής ραδιοφώνου. Το συνολικό βάρος του κινητού φθάνει μόλις 185 γραμμάρια, ενώ διαθέτει τρείς κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής - με έναν φακό 13MP, μια ευρεία κάμερα 5MP καθώς και  2MP.

Υποστηρίζεται από 3 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD (έως 512 GB). Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αποθηκεύσουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν αρχεία σε υπολογιστή ή φορητό σκληρό δίσκο. Με Android 10, το Honor 9A συνοδεύεται από το Huawei App Gallery, προσφέροντας στους χρήστες ένα ειδικό οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών για πιο έξυπνη εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν το πιο πρόσφατο Magic UI 3.1. Το Honor 9A θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι.

Παρουσιάστηκαν επίσης μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις των ακουστικών Honor Magic Earbuds και του έξυπνου ρολογιού Honor Magic Watch 2 που μεταξύ άλλων δίνει την δυνατότητα 100 διαφορετικών τρόπων προπόνησης, αναφέρει το ΑΠΕ.

Έξυπνα κινητά που συνδέονται με δεκάδες συσκευές

Η Honor έχει ήδη ανακοινώσει την επέκταση σε νέα «έξυπνα» προϊόντα για όλες τις στιγμές της καθημερινότητας, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο σε νέες προϊοντικές κατηγορίες και συμβάλλοντας στη δημιουργία του «έξυπνου» διασυνδεδεμένου κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER