Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 10:00

Το Facebook συγχωνεύει τα chat των Instagram και Messenger

Γράφτηκε από την
Το Facebook συγχωνεύει τα chat των Instagram και Messenger

Μια σημαντική αλλαγή που θα επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως πραγματοποιεί η εταιρεία Facebook ενώνοντας δύο από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της, το Instagram και το Messenger.

Συγκεκριμένα, η Facebook θέλει να ενώσει τα chat των εφαρμογών της, δηλαδή να επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα τα οποία θα ανοίγουν ταυτόχρονα από το Messenger, Instagram και το WhatsApp.

Οι χρήστες θα βρουν στη συγχώνευση Messenger και Instagram νέα χαρακτηριστικά, όπως χρωματισμό των chats, περισσότερα emojis, swipe-to-reply και συζητήσεις με φίλους που χρησιμοποιούν Facebook.

Αν επιλέξετε το πλήκτρο αναβάθμιση, το εικονίδιο των DM στο πάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Instagram θα αντικατασταθεί με το εικονίδιο του Messenger.

Οπως αναφέρει το The Verge, στόχος του Facebook είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ Messenger, Instagram και WhatsApp, ωστόσο η μετάβαση θα είναι μάλλον σταδιακή.

Γι' αυτό το σκοπό το Facebook αλλάζει την υποδομή του εδώ και καιρό, ώστε να υποστηρίζει τη σύνδεση χρηστών που χρησιμοποιούν διαφορετικές Facebook εφαρμογές, ενώ το όλο σύστημα θα είναι κρυπτογραφημένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER