Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 10:40

TikTok: Ανακοινώθηκαν τα 10 τραγούδια που έκαναν θραύση το 2020

Γράφτηκε από την
TikTok: Ανακοινώθηκαν τα 10 τραγούδια που έκαναν θραύση το 2020

Αναμφίβολα, το TikTok είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της χρονιάς, καταφέρνοντας να ανταγωνιστεί Facebook, Instagram και Twitter.

Εκτός από τα πολλά ευφάνταστα βίντεο των χρηστών του, το TikTok έχει βοηθήσει να ακουστεί η μουσική πολλών καλλιτεχνών. Έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή τραγούδια της χρονιάς στην πλατφόρμα του.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» των Jawsh 685 και Jason Derulo, ενώ ακολουθεί το «Savage (Remix)» της Megan Thee Stallion με συμμετοχές των Beyoncé και Janajah και το «Out West» του Travis Scott με συμμετοχή του Young Thug.

Η δεκάδα του TikTok έχει ως εξής: 1) «Savage Love» (Laxed – Siren Beat) των Jawsh 685 & Jason Derulo, 2) «Savage (remix)» της Megan Thee Stallion, 3) «OUT WEST» του Travis Scott (feat. Young Thug), 4) «WAP» της Cardi B (feat. Megan Thee Stallion), 5) «Say So» της Doja Cat, 6) «Tap In» της Saweetie, 7) «The Box» του Roddy Ricch, 8) «Rags2Riches» του Rod Wave (feat. ATR Son Son), 9)  «Supalonely» του BENEE (feat. Gus Dapperton), 10) «What You Know Bout Love» του Pop Smoke.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του TikTok, το πιο viral βίντεο της χρονιάς είναι της Bella Poarch, στη δεύτερη θέση της λίστας βρέθηκε ο Nathan Apodaca με την χαλαρή βόλτα του με το σκέιτ ακούγοντας το «Dreams» των Fleetwood Mac και στην τρίτη θέση κατετάγη ένα skit της κωμικού Caitlin Reilly για τους συναδέλφους που αγαπά κανείς να μισεί επειδή η δουλειά στο σπίτι είναι δύσκολη υπόθεση.

Στην ανασκόπηση της χρονιάς, το TikTok αποκάλυψε επίσης τη λίστα με τους 10 πιο δημοφιλής celebrities.

Το Top 10 έχει ως εξής: 1) Jason Derulo, 2) Kylie Jenner, 3) Lizzo, 4) Charlie Puth, 5) Tyga, 6) China McClain, 7) Lil Yachty, 8) Dr. Phil, 9) Shay Mitchell, 10) Jack Black.


NEWSLETTER